Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"În România ajunge carne congelată de 40 de ani!" Ce om politic important susţine asta

ro

01 Aug, 2016 23:48 12232 Marime text

Mircea Dolha, un important lider liberal, a declarat, în această seară, în cadrul unei emisiuni de dezbateri politice, că în România ajunge carne congelată şi de 40 de ani din rezerva NATO. 

Acesta susţine că şi el a deţinut, în trecut, o fabrică de mezeluri şi putea cumpăra aceste produse din carne congelată şi de 40 de ani la un  preţ destul de mic. Declaraţiile politicianului vin să întărească parcă afirmațiile făcute în martie de ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, cel care spunea că ”a fost carne de vită congelată de 40 de ani care a ajuns în România”.

"O lege bună e cea cu produsele româneşti obligatorii în hypermarketuri. Trebuie ca românii să satisfacă cerinţele hypermarketurilor de la 1 august. Până acum nu reuşesc. Cunosc foarte bine ce se întâmplă în România. Zicem că avem corupție în țara noastră, dar este floare la ureche față de ce se întâmplă în unele țări europene. Hai să îi spunem Comisiei Europene că avem carne din rezerva NATO de 40 de ani care vine pe șestache și sunt invitați importatorii să o ia. Eu vorbesc în cunoștință de cauză, pentru că timp de 12 ani, am deținut în privat o fabrică de mezeluri. Există o bursă ascunsă: primești mailluri, telefoane în care ți se spune că ți se oferă marfă ieftină de acolo, se aduce direct, cu condiția să fii tu cel care o ia. Aş vrea să spuneţi de unde vine carnea aceea şi ce face Comisia Europeană? ", a declarat Mircea Dolha, citat de stiripesurse.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii