Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Republica Moldova, autoritățile au verificat 80 de localuri

ro

07 Nov, 2015 21:57 1018 Marime text
 
Autoritățile de la Chișinău au transmis că după incendiul din clubul Colectiv din capitală au fost verificate 80 de localuri de divertisment din Republica Moldova. În aceste locuri au fost constatate multe nereguli. Potrivit Serviciului pentru Protecție Civilă și Situații Excepționale, citat de Moldpres, șapte responsabili de cluburi ar urma să fie citați în instanță pentru încălcarea normelor de pază contra incendiilor, conform agerpres.ro.
 
Potrivit aceleiași surse, din cele nouă localuri inspectate în noaptea de vineri spre sâmbătă, opt nu respectau normele impuse.
 
Astfel au fost constatate o serie de nereguli precum blocarea căilor de evacuare, absența stingătoarelor, folosirea de materiale inflamabile pe pereți și tavan, defecțiuni electrice și altele.
 
De asemenea, a fost anunțat faptul că în următoarele două săptămâni urmează să fie verificate circa 400 de localuri.
 
Premierul interimar de la Chișinău, Gheorghe Brega, a dispus la începutul acestei săptămâni efectuarea de controale în toate cluburile, barurile și discotecile din Republica Moldova pentru a verifica dacă acestea dispun de planuri de măsuri antiincendiu și dacă ele sunt respectate, potrivit aceleiași surse. 



Sursa foto: 10best.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii