Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În numai două zile, în județ s-au înregistrat patru infracțiuni în regimul rutier

ro

13 Sep, 2015 12:39 869 Marime text
 
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tîrguşor au oprit şi scos din trafic pe strada Constanţei, în această dimineață în jurul orei 4.00, motocicleta condusă de către un bărbat din Constanţa, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe.
 
De asemenea, ieri în jurul orei 8.30, poliţiştii din aceeaşi localitate au oprit şi scos din trafic, pe DJ 225, în afara localităţii Tîrguşor, un autoturism condus de către o persoană din comuna Horia, judeţul Constanţa, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  Pe numele persoanei s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.
           
Poliţiştii din Năvodari au depistat ieri în jurul orei 21.30, pe un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitate care conducea un autoturism pe strada Eternităţii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal.
 
Tot ieri, în jurul orei 14.45 poliţiştii Biroului Rutier Mangalia îl cercetează în stare de libertate pe un bărbat a condus un autoturism pe strada Green Port din staţiunea Saturn, având direcţia de mers spre strada Lavrion, iar în apropierea staţiei de taxi, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat pe trotuarul de pe partea dreaptă.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că a consumat băuturi alcoolice, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Mangalia, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii