Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În minivacanța de Rusalii, polițiștii din Tulcea au aplicat sancțiuni contravenționale de peste 70.000 de lei

ro

21 Jun, 2016 15:46 1765 Marime text
Peste 130 de polițiști au acţionat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în perioada minivacanței de Rusalii 2016, astfel încât, nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.
 
Polițiștii au intervenit la peste 50 de solicitări primite din partea cetățenilor și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 70.700 de lei.
 
În perioada 17 – 20 iunie, peste 125 de poliţişti şi 50 de autospeciale au acţionat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă.
 
Prezenţa activă a poliţiştilor a făcut ca, în această perioadă, să nu fie înregistrate evenimente deosebite, iar numărul infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi cele de natură judiciară să se situeze sub media ultimilor ani, reliefând faptul că măsurile pentru creșterea siguranței cetățeanului, adoptate de Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, și-au atins scopul.

Polițiștii au intervenit la peste 50 de sesizări primite de la cetățeni, dintre acestea 47 fiind apeluri prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.
 
Tot în această perioadă, polițiștii au au depistat 3 de persoane urmărite.
 
În cadrul activităților efectuate, polițiștii au aplicat 260 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 70,625 de lei. 
 
O atenție deosebită a fost acordată traficului rutier, polițiștii acționând pe principalele drumuri naţionale şi județene, pentru ca cetățenii să se deplaseze în condiții cât mai sigure.
 
Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat aproape 210 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 54.500 de lei.
 
De asemenea, polițiștii au reținut 10 de permise de conducere și au retras 7 de certificate de înmatriculare auto.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii