Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Medgidia, o parte din suma bugetului local a fost redirecționată către școli

ro

20 Nov, 2015 12:15 1113 Marime text
 
În urma ședinței ordinare, ce a avut loc ieri, a Consiliului Local Medgidia, la care au fost prezenți toți cei 19 consilieri, au fost dezbătute nouă proiecte de hotărâre ce se aflau pe ordinea de zi.
 
La primul punct s-a votat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Medgidiei, pe anul 2015, rectificare datorată repartizării sumei de 1.086.000 lei din bugetul de stat. Astfel, o mare parte din sumă a fost redirecționată către școli, reparații clădiri și susținerea activităților sportive în Medgidia. Mai exact, suma de 40.000 lei este necesară achiziționării unui lift pentru alimente la Grădinița cu program prelungit „Ion Creangă”, iar acoperișul clădirii de pe strada Republicii nr. 56, care aparține DGDPP și este în prezent dată în folosință Asociației „Zâmbet și culoare” va fi reparat cu suma de 35.000 lei.
 
Totodată, se vor face lucrări de întreținere, reparare și modernizare a drumurilor publice, mai exact străzile Lalelelor, Aleea Ion Creangă și Monumentului, precum și lucrări de întreținere a spațiilor verzi publice. O altă parte din sumă, respectiv 165.000 lei este redirecționată către școli, pentru diverse reparații.
 
Două proiecte de hotărâre au vizat aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al SC Apollo Ecoterm SRL, precum și modificarea organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia.
 
S-a votat, de asemenea, modificarea și completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Medgidia.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii