Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Directorul general al Grup Servicii Petroliere a fost schimbat

ro

07 Aug, 2012 04:18 6629 Marime text
grup_servicii_petroliere.jpgIeri, a fost publicată, în Monitorul Oficial al României, hotărârea Consiliului de Administraţie al SC Grup Servicii Petroliere SA Constanţa din data de 6 iulie, anul acesta, prin care s-a încetat, cu acordul părţilor, raportul contractual încheiat la data de 12 februarie, cu directorul general executiv Stuart David Oakley. La şedinţa în cauză au fost prezenţi Gabriel Valentin Comănescu, în calitate de preşedinte al CA, Florin Ciocănelea, Valeriu Irimoiu, Marian Gherman şi Fănel Hahui, toţi hotărând în unanimitate revocarea directorului general.

Stuart Oakley a fost numit la mijlocul lunii februarie în funcţia de CEO al Grup Servicii Petroliere SA.

Este primul manager străin care a fost propulsat de grupul Upetrom la conducerea celei mai profitabile companii a grupului şi una dintre cele mai profitabile companii din România. Stuart Oakley are o vastă experienţă managerială în industria construcţiilor marine offshore, lucrând pentru multe companii din domeniul industriei petroliere marine de-a lungul carierei sale. Experienţa sa include lucrări de exploatare în Marea Nordului şi Canada, Golful Mexic, Brazilia, India şi regiunea Asia Pacific. De-a lungul carierei a fost CEO la EMbaffle BV, director comercial la Corac Group PLC şi la multe alte companii de profil din Marea Britanie și nu numai. A absolvit Ştiinţele Naturale la Universitatea Cambridge, urmând cursuri în ştiinţa materialelor şi metalurgiei. Pe întreaga perioadă de vacanţă a funcţiei de director general executive atribuţiile au fost preluate de Gabriel Comănescu. 

UPDATE

Drept la replica:

Astăzi am avut surpriza să parcurgem un material în paginile publicaţiei pe care o conduceţi.

Textul la care facem referire se află la adresa //www.ziuaconstanta.ro/stiri-calde/stiri-calde/in-mare-taina-directorul-general-al-grup-servicii-petroliere-a-fost-schimbat-67287.html.

Remarcăm cu surprindere incongruenţa supratitlului “În mare taină” cu inceputul primei fraze a textului stirii: Ieri, a fost publicată, în Monitorul Oficial al României, hotărârea Consiliului de Administraţie al SC Grup Servicii Petroliere SA”.

Ne permitem să întrebăm unde a identificat autorul textului marea taină, adăugând că informaţia a fost pusă la dispozitia tuturor celor interesaţi pe site-ul companiei, la adresa http://www.gspoffshore.com, în urmă cu două săptămâni, chiar la rubrica dedicată presei.

„Marea taina” este informatie publică pe care presa de profil din regiunea Marii Nordului a preluat-o în urmă cu două săptămâni. Regretăm faptul că ‚arta’ titlurilor de mare interes a fost greşit înţeleasă de către autor care nu a mai zăbovit şi asupra logicii care ar fi trebuit să guverneze ştirea gazduită de cotidianul Ziua de Constanţa.

Îndrăznim să considerăm că relaţia pe care am avut-o până acum cu ziarul Ziua de Constanta a fost una dintre cele mai bune. Întotdeaua am colaborat, cu rezultate pe care noi îndrăznim să le considerăm bune cu profesioniştii din echipa dumneavoastră, jurnalişti pe care noi îi considerăm parteneri în demersul comun de a transmite întotdeauna, cu maximă deschidere informaţii de actualitate către cititori.

Tocmai de aceea supunem analizei dumneavoastra materialul la care am facut referire în rândurile de mai sus. Avem convingerea că veţi constata împreună cu noi atât incongruenţa dintre supratitlu şi prima fraza, precum şi lipsa de actualitate a informaţiei a cărei noutate s-a uzat între timp. Rămânem ca şi până acum, la dispoziţia jurnalistilor şi vă asigurăm că vom susţine eforturile lor cu seriozitate şi deschidere, răspunzând solicitărilor ce ne sunt adresate în scopul informării corecte şi responsabile a cititorilor dumneavoastră.

Cu consideraţie,  

Radu PETRESCU

Director, Corporate Communications

Grup Servicii Petroliere / Upetrom Group

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii