Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Mamaia se găseşte cea mai scumpă motorină de la malul mării

ro

16 Aug, 2011 16:31 1264 Marime text

Cel mai scump litru de motorină de la malul mării, din reţeaua de benzinării Petrom, se găseşte la un punct de alimentare situat chiar la intrarea în Mamaia, înainte de fostele taxatoare pentru accesul în staţiune, preţul acestuia fiind de 5,31 lei. Practic, acolo unde fluxul de consumatori este mai mare, acolo vor fi şi preţurile mai mari, Mamaia fiind zilele aceastea cel mai fierbinte loc din turismul românesc.

La polul opus, cel mai ieftin litru de motorină Euro Diesel 5 din reţeaua operată de Petrom în Constanţa se găseşte într-o benzinărie situată în interiorul oraşului, pe bulevardul Tomis, unde carburantul poate fi achiziţionat cu 5,2 lei. Diferenţele nu sunt foarte mari, economia dintre un plin făcut în cel mai scump punct al oraşului şi unul în benzinăria cu cea mai ieftină motorină, fiind de 5,5 lei, echivalentul unei sticle de suc.

Cel mai scump litru de benzină din Constanţa se cumpără la de unitatea localizată pe bulevardul I.C. Brătianu, pe unde se iese din oraş, spre Valul lui Traian. Aici un litru de benzină costă 5,36 lei, în timp ce la benzinăria de pe bulevardul Tomis, acelaşi litru poate fi achiziţionat cu 5,27 lei. La intrarea în Mamaia, litrul de benzină se cumpără cu 5,34 lei.

Din nou, diferenţa dintre un plin de benzină făcut în cel mai scump loc şi cel mai ieftin punct de alimentare din reţeaua Petrom din Constanţa nu este foarte mare aceasta fiind de numai 4,5 lei. În oraşul Constanţa, Petrom are 6 benzinării, potrivit site-ului companiei.

www.zf.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii