Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura Voicu, încătuşată „În continuare mă lupt cu statul de drept. Să ţină minte doamna Kovesi!”

ro

19 Mar, 2015 20:30 2134 Marime text
Avocata Alinei Bica, Laura Cătălina Voicu a ieşit cu puţin timp în urmă din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Aceasta a fost scoasă cu cătuţe şi dusă în arestul Poliţiei Capitalei.

Avocata a declarat, la ieşirea din DNA: „În continuare mă lupt cu statul de drept. Să ţină minte doamna Kovesi!”

Amintim că Laura Voicu a fost reţinută de procurorii DNA sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de favorizare a făptuitorului și instigare la infracțiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activități.

"Din dispoziția inculpatei Voicu Laura-Cătălina, Learciu Niculae a exercitat și alte activități ce țin de profesia de avocat, prezentându-se la termene de grefă în Serviciul de reținere și arestare preventivă unde a acordat asistență juridică mai multor clienți ai acesteia. În acest mod, cu referire la dosarul 189/P/2012, Voicu Laura-Cătălina a creat condițiile necesare pentru tergiversarea urmăririi penale, prin punerea procurorilor în situația de a proceda la refacerea actelor de urmărire efectuate cu inculpata din dosarul respectiv, lipsită de asistență juridică.", se arată într-un comunicat DNA remis azi redacţiei.

Sursa foto: b1.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii