Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În centrul municipiului Constanţa Mitingul de susţinere a doctorului Raed Arafat nu are avizul Jandarmeriei

ro

14 Jan, 2012 17:42 1350 Marime text
Pe mai multe reţele de socializare s-a anunţat că azi, la ora 14.00, în centrul municipiului Constanţa, va avea loc un miting de susţinere a doctorului Raed Arafat. Reprezentanţii Jandarmeriei spun că nu au autorizat organizarea unei astfel de acţiuni şi că cei care o conduc riscă să fie sancţionaţi conform legii în vigoare. Cu toate acestea, jandarmii şi poliţiştii constănţeni sunt pregătiţi să intervină în cazul în care situaţia o va impune.  
 
Update
 
La Constanţa, mitingul de susţinere a doctorului Raed Arafat a început, în faţa prefecturii fiind adunaţi aproximativ 50 de persoane. Acestea sunt înconjurate de jandarmi şi de poliţişti.  
 
Update 1  
 
Potrivit postului de Ştiri Antena 3, constănţenii care îl susţin pe doctorul Raed Arafat au mers la sediul PDL după care s-au întors în faţa prefecturii.    
 
Update 2  
 
Numărul constănţenilor care îl susţin pe doctorul Raed Arafat prin participarea la mitingul organizat în faţa prefecturii a ajuns la 200. Până la acest moment, Jandarmeria nu a fost nevoită să intervină. Oamenii scandează „Arafat - SMURD“, „Arafat - român adevărat“ şi au intonat imnul României.     
 
Update 3  
 
La ora 16.20, în faţa prefecturii se mai află doar 25 de persoane.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii