Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În căutare de noi talente Primăria municipiului Medgidia organizează festivalul „Tinere Talente”

ro

27 May, 2014 17:23 2331 Marime text

Ajuns la cea de-a treia ediție, festivalul de muzică ușoară și populară „Tinere Speranțe”, organizat de Primăria municipiului Medgidia, prin Serviciul Cultură și Asociația Voluntarilor din Medgidia, va anima scena culturală a orașului și în acest an, în perioada 31 mai-1 iunie.
Evenimentul își propune să promoveze tinerele talente din Medgidia, concursul fiind împărțit pe mai multe categorii de vârstă și pe două secțiuni: muzică ușoară și muzică populară, singura conidiție impusă de organizatori fiind ca participanții să interpreteze doar piese din repertoriul României.
Din juriu vor face parte nume sonore ale muzicii românești, precum Mihai Trăistariu, Mircea Cazan sau Andreea Olariu, interpreți de muzică populară, Aurel Sava, Ion Amititeloaie, Gheorghe Luca, precum și viceprimarul Luminița Vlădescu, dar reprezentanți ai media locală și ai bisericii.
Pentru fiecare secțiune se vor oferi un trofeu, premiul I, premiul II și premiul III, precum și premii speciale din partea Parohiei și din partea partenerilor media.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii