Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
16:34 22 09 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

În atenția șomerilor constănțeni Locuri de muncă prin intermediul Rețelei EURES

ro

09 Jan, 2014 12:17 1688 Marime text
EURES România dispune de 80 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecție la București în data de 6 martie 2014.

Compania germana Europa Park ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: barman (10 de posturi), ospatar/personal servire clienti (20 de posturi), bucatar (40 de posturi) si supraveghetor de noapte (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospatar si bucatar sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu de cel putin 2 ani si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2). Pentru posturile de supraveghetor de noapte persoanele interesate trebuie sa fi urmat cursuri de management in domeniul hotelier si sa aiba atat cunostinte foarte bune de limba germana (nivel B2), cat si cunostinte de limba engleza si limba franceza.
Angajarea se face pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an in functie de ocupatie, incepand cu luna aprilie 2014. Salariul oferit este motivant, in conformitate cu tariful prevazut in contractul colectiv de munca in domeniu, iar orele suplimentare sunt remunerate in avans. Angajatorul asigura cazarea si ofera programe de formare profesionala, promotii si servicii complementare.

Persoanele cu domiciliul in judetul Constanta, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES, Elena Pana, din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta, strada Lacului nr. 14, telefon: 0241 481 553, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:
  • cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);
  • copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
  • C.V model Europass (cu fotografie) in limba germana (Lebenslauf);
  • cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
  • adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos / Apt pentru munca”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii