Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenția DNA Guvernul Ponta omoară Aeroportul Kogălniceanu, dând bani unui aeroport privat

ro

21 Aug, 2014 11:46 2493 Marime text
Ponta a declarat săptămâna trecută un lucru uimitor: anume că guvernul va participa la modernizarea aeroportului privat de la Tuzla. De ce ar contribui statul la modernizarea unui aeroport privat?, se întreabă jurnaliştii de la Kamikaze.
 
Nu întâmplător de acest aeroport s-ar putea să se lege și un nou dosar pe numele lui Dan Șova, cu care Ponta a mai conlucrat și pe alte spețe. De data aceasta dosarul va fi din perioada de maximă activitate politică, de pe când Șova era Ministrul Transporturilor, mai scrie sursa citată.
 
Pe data de 12.03.2014, adică fix la o săptămână de la numirea în funcția de ministru, o instituție subordonată Ministerului Transporturilor a dat cu dedicație un serviciu public unei societăți private, fără să-și mai bată capul cu organizarea vreunei licitații. Instituția se numește Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) și a oferit firmei Regional Air Services, care deține aeroportul Tuzla, serviciul de căutare și salvare a oamenilor aflați în pericol pe mare. Practic, un operator privat a primit activitatea care putea fi gestionată de aeroportul de stat Mihail Kogălniceanu.
 
Puteţi citi materialul integral pe http://www.kmkz.ro/

 
Sursa: kmkz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii