Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Albeşti este aşteptată în continuare echipa ENEL 60 de case nu au curent electric de sâmbătă

ro

27 Jan, 2014 13:50 1742 Marime text
Potrivit primarului Gheorghe Moldovan, localitatea Albeşti este alimentată la această oră cu energie electrică. Însă, probleme sunt în continuare în cartierul nou de locuinţe, unde de sâmbătă a fost oprită furnizarea energiei electrice. 60 de case sunt afectate de această situaţie.

„S-a rezvolat o parte din problemă. Transformatorul ars a fost înlocuit, iar în localitate avem curent electric de azi-noapte, de la orele 12.30 - 2.00. Cei de la ENEL terminaseră lucrarea încă de la ora 21.00, însă satul a fost alimentat cu energie electrică după ora 12.30 noaptea, întrucât imediat după intervenţie, lucrătorii s-au deplasat să rezolve avariile la liniile de medie tensiune, din câmp. Sunt în continuare probleme în cartierul nou de locuinţe, unde nici la această oră nu s-a reluat furnizarea energiei electrice”, a explicat, în urmă cu scurt timp, şeful autorităţii locale.

Primarul Gheorghe Moldovan a declarat că în cartierul de locuinţe a fost depistată o defecţiune în cazul izolatorului. De asemenea, transformatorul a ars, dar de această dată înlocuirea lui cade în sarcina autorităţii locale, transformatorul fiind al primăriei.

„Aşteptăm echipa ENEL să repare izolatorul şi apoi vom înlocui transformatorul. Firma care se ocupă de transformator va interveni abia după ce va fi remediată situaţia de către ENEL”, a spus şeful autorităţii locale, care aşteaptă astăzi intervenţia ENEL. „Cei de la ENEL nu mi-au spus când vor reveni”, a precizat primarul comunei Albeşti, afirmând că speră în rezolvarea cât mai rapidă a situaţiei, dat fiind că oamenii din cartierul nou de locuinţe au rămas fără curent electric de sâmbătă noaptea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii