Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În această seară se dă startul celui mai mare eveniment monden al anului Fashion Summer Festival

ro

05 Aug, 2011 23:49 2095 Marime text

Numărătoarea inversă a început. În seara aceasta, se dă startul celui mai mare eveniment monden al anului: Fashion Summer Festival. Şi ca totul să decurgă fără cusur, seara trecută a fost repetiţie generală. Pentru ca toată lumea să afle de  festivalul modei o caravană cu zeci de manechine a cutreierat staţiunea Mamaia. Printre acestea s-a aflat şi primarul Radu Mazăre, care a dat startul distracţiei.

Înconjurat de zeci de fete frumoase, primarul Constanţei a vrut să fie sigur că toată lumea află de megapetrecerea care începe în această seară. A condus chiar el caravana care a cutreierat staţiunea Mamaia. Îmbrăcate sumar şi mereu cu zâmbetul pe buze, manechinele i-au chemat pe toţi la festivalul modei.

De pe margine, miile de turişti s-au fotografiat alături de  frumoasele dansatoare. Mulţi nu au vrut să plece de la mare fără o amintire cu Radu Mazăre.

În tot acest timp, pe scena unde vor defila manechinele, aveau loc ultimele repetiţii.

De astăzi, timp de 3 zile, capitala internaţională a modei se  mută de la Milano la Mamaia. Startul se dă în fiecare seară la ora 21 iar intrarea este liberă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • peste 05 Aug, 2011 23:11 proxeneti si curve-traiasca gheara si mirea