Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În această seară CCINA premiază operatorii economici din judeţ

ro

07 Nov, 2012 23:11 1814 Marime text

ccina.jpg În acestă seară, are loc cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri locale - „Topului societăţilor comerciale din judeţul Constanţa pe anul 2011", organizat de CCINA.

Evenimentul are loc la Complexul Melody din Mamaia. În cadrul acestuia vor fi premiaţi cei mai importanţi operatori economici din judeţ, care au înregistrat performanţe economico-financiare notabile. Prezentatorii evenimentului sunt Gabriela Bădilă și Mircea Taiss.

„Acest top este ca o carte de vizită pentru operatorii economici premiați", a declarat președintele CCINA, Mihai Daraban.

Tot azi vor fi acordate și 15 premii de excelență pentru firmele care s-au clasat pe locul I în edițiile anterioare.

UPDATE: Premiul special pentru cea mai mare cifra de afaceri a revenit societății Rompetrol Rafinare, iar premiul special cel mai mare profit și număr de salariați - societății Daewoo-Mangalia Heavy Industries.

UPDATE: Pentru invitați vor cânta: formațiile Distinto și Amadeus, interpreții: Andreea Olariu, Iuliana Pușchilă și Robert Cristian.

La eveniment vor participa 300 de oameni de afaceri şi manageri din judeţ, alături de oficialităţi centrale şi locale, reprezentanţi ai corpului diplomatic din Constanţa. Topul firmelor, realizat de CCINA Constanţa este un barometru al realităţii economice judeţene, reprezentând o recunoaştere a meritelor şi reuşitelor pe care oamenii de afaceri şi managerii companiilor locale le-au obţinut anul precedent.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii