Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Impuscaturi la Jilava

ro

05 Jun, 2010 13:22 1817 Marime text
Focuri de arme şi bătaie cu pietre la Jilava, lângă Bucureşti. Protagoniştii, potrivit Realitatea.net, au fost membrii unor clanuri rivale, care s-au ciocnit în cursul nopţii trecute.

Conform sursei citate, membrii uneia dintre familii spun că mai multe de persoane au năvălit peste ele cu pietre şi au tras focuri de armă. Aparent, scandalul a pornit de la fumul făcut de un grătar, însă poliţiştii verifică dacă între cele două familii nu mocnea un conflict mai vechi.Membrii uneia dintre familii spun că făceau focul pentru grătar când s-au trezit cu o ploaie de pietre şi focuri de armă de la vecinii lor, informează Realitatea TV. Localnicii susţin însă că grătarul a fost doar un pretext şi că cele două familii sunt în conflict de mai multă vreme. Poliţiştii au găsit mai multe cartuşe ale unei arme cu gaze.

Oamenii legii au deschis o anchetă ca să stabilească dacă cel care a tras deţine în mod legal arma. În cauză se fac cercetări pentu inftacţiuneaa de ultraj contra bunelor moravuri, iar în funcţie de îngrijirile medicale vom lua măsurile legale ce se impun. În urma conflictului, opt persoane au fost rănite însă patru dintre ele au refuzat să meargă la spital. Printre victime se numără şi un copil de aproape opt ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii