Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Împuşcături în Portul Constanţa. O persoană a fost rănită

ro

04 Jul, 2012 15:35 2252 Marime text

În poarta 3 a Portului Constanţa, la Decirom, a fost solicitată o ambulanţă Smurd, pentru a acorda ajutor medical unei persoane împuşcate. Conflictul a avut loc între doi cetăţeni arabi, unul dinte ei împuşcându-l pe altul în cap. Din câte se pare, agresorul a fost identificat. 

 Update: Atacatorul a folosit un pistol cu gaze, iar victima are o plagă în zona caprulu. Deocamdată nu se ştie dacă plaga a fost provocată de glonţ sau de cădere. Mai mult, atacatorul este liber şi nu se ştie dacă va fi reţinut. 

Update: Persoana rănită a fost dusă la Spitalul Port, iar agresorul a fost identificat şi reţinut de poliţişti.

Update: Numele presupusului agresor este Al Jendi Mahmoud şi este implicat în afaceri cu cherestea. S-a certat cu victima sa din cauza banilor, iar arma pe care a folosit-o se află în maşina sa.

Update: În urmă cu puţin timp, victima a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Din câte se pare, bărbatul are o plagă parietală superficială, prin împuşcare.

Update: Presupusa victimă se numeşte Hesham Mohamed el Dessouky Ellaban, este cetăţean egiptean cu drept de rezidenţă în România până la finele acestui an. 

Update: Potrivit unor voci, Hesham Mohamed el Dessouky Ellaban nu se află în stare gravă, el urmând să fie externat în cursul acestei zile. Mai mult decât atât, Al Jendi Mahmoud urmează să fie cercetat în stare de libertate pentru tentativă de omor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii