Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Împuşcată de o bandă de hoţi Mii de persoane la funeraliile uneia dintre cele mai frumoase femei din lume (galerie foto)

ro

11 Jan, 2014 10:08 4234 Marime text
 
Mii de persoane au participat ieri la funeraliile fostei Miss Venezuela, Monica Spear, care fusese împuşcată mortal, alături de soţul său, de o bandă de hoţi pe autostradă.
În mod miraculos fiica lor a supravieţuit atacului.
Monica Spear - Miss Venezuela 2004 - şi Henry Thomas Berry au fost ucişi după ce maşina lor s-a defectat chiar în apropierea oraşului Puerto Cabello din Venezuela, la finalul vacanţei. Conform tmz.com, poliţia spune că familia aştepta o remorcă pentru autoturism atunci când au apărut bandiţii.
Spear şi Berry s-au încuiat în maşină, dar infractorii au deschis focul, ucigându-i pe adulţi şi rănind-o la picior pe cea mică.

Potrivit news.sky.com, Monica Spear și Thomas Henry Berry au fost înmormântaţi într-un cimitir privat din Caracas.
Din maşina soţilor ucişi a dispărut o camera digitală de luat vederi care a fost găsită la domiciliul unui suspect
Potrivit declaraţiei lui Jose Gregorio Sierralta, șef al poliției criminale din Venezuela, cel puțin 11 persoane au fost implicate în acest asasinat, patru dintre suspecţi nefiind prinşi încă.

Presa naţională a lansat un atac virulent asupra autorităţilor pe care le acuză de moartea doamnei Spear și a fostul ei soț dar şi de violenţa fără precedent din ţară.

Primarul sectorului Ramon Muchacho a declarat cu prilejul funeraliilor că "Este o crimă care zguduie ţara din temelii și care ne arată realitatea îngrozitoare în care trăim”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii