Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Impact violent între o ambulanță și un autoturism. Șoferii au murit. Două asistente grav rănite. Rănit este și un copil pacient în salvare. Ce spune Raed Arafat

ro

24 Jul, 2017 05:34 2316 Marime text
Ministrul de stat de la Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, arată, într-o postare din această dimineață, de pe pagina sa de Fecebook, că în seara zilei de duminică, a avut loc un grav accident frontal, în apropiere de Caransebeș, pe DN6, între o ambulanță de urgență din Caraș Severin și un autoturism.
 

”Din păcate, ambulanțierul, în vârstă de 42 ani, precum și conducătorul autoturismului au decedat, iar doua asistente aflate în ambulanță au suferit leziuni grave pentru care au fost transferate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara”, spune Arafat.


”Condoleanțele mele, și ale colegilor mei de la Departamentul pentru Situații de Urgență, familiilor celor doi conducători auto, și colegilor de la Serviciul de Ambulanță Caraș Severin pentru pierderea suferită!”
 

''Este vorba de o ciocnire frontală dintre o ambulanță și un autoturism. În urma accidentului, ambii șoferi au decedat'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.


Ea a precizat că la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș și trei ambulanțe SAJ.

''Cei doi șoferi au fost declarați decedați de medic (...) iar alte două persoane au fost preluate de ambulanțe pentru a fi transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate'', a anunțat Elena Tarla, purtător de cuvânt ISU Semenic - Caraș-Severin.

În același accident a mai fost rănit și un copil de șase ani care se afla în mașina de salvare care îl transporta la spital.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii