Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil din Constanța transferat Serviciului Român de Informații ca locuință de intervenție în interesul apărării naționale

ro

28 Aug, 2017 03:23 3430 Marime text
În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 551/12.VII.2017 a fost publicată Hotărârea nr. 484/2017 privind modificarea și completarea anexei nr. 43 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

Conform  actului normativ la care facem referire și care a fost semnat, la 6 iulie anul acesta, de primul ministru Mihai Tudose și contrasemnat de directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Raul Hellvig și ministrul finanțelor publice, Ionuț Mișa, ”se aprobă înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea în administrarea Serviciului Român de Informații a unor imobile dobândite de statul român în condițiile legii”
 

Totodată se aprobă transferul unor imobile din domeniul privat al statului în domeniul public al statului și în administrarea Serviciului Român de Informații, a mai multor imobile din țară, printre care și unul din Constanța.


În acest caz este vorba despre un imobil din Clasa 8 Bunuri publice de stat destinate apărării naționale și cu destinație specială, ”care se transferă din domeniul privat al statului în domeniul public al statului și în administrarea Serviciului Român de Informații și care se înscrie în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului”,

Imobilul despre care vorbim reprezintă locuință de intervenție și s-a predat, spre administrare, prin Contractul de donație nr. 270 din 24.02.2016.

Nu există alte elemente de identificare ale imobilului respectiv probabil fiind execeptată de la lege deconspirarea adresei sau chiar donatorul.

Sursa foto: Serviciul Roman de Informatii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii