Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 11 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep s-a întors în România „Îmi voi reveni, nu este o dramă”

ro

06 Jul, 2015 07:37 1282 Marime text
 
Simona Halep a revenit ieri seară în România și a vorbit pe larg despre eșecul său de la Wimbledon, Grand Slam încheiat în chiar prima rundă, precum și despre planurile de viitor.

Simona Halep a dat asigurări că evoluțiile sale se vor îmbunătăți în viitor și că va lua o pauză de câteva zile, pentru a se reface din punct de vedere fizic.

„Sunt un pic supărată, dar mă simt bine că am venit acasă. Am jucat slab, nu m-am putut concentra. Fiecare este liber să spună ce dorește, este bună și critica, atunci când ai ceva de spus. Sunt convinsă că mai am multe de făcut în tenis. Mental nu sunt jos, dar vreau să iau o pauză de câteva zile. Îmi voi reveni, nu este o dramă. Îmi pare rău că nu pot juca în turneul de la București. Anul trecut am jucat accidentată (n. r. - a cucerit titlul la Bucharest Open), dar am decis să nu mai particip.

Am auzit că am record la schimbatul antrenorilor anul acesta, sau în ultimii doi ani. Nu pot să mă laud cu faptul că schimb antrenorii foarte des, dar nu am găsit încă varianta perfectă cu care să mă simt bine mai mult timp. Sunt o persoană dificilă un pic și poate cer prea mult, uneori. O să încerc să-mi pun gândurile în ordine și să vad ce decizie voi lua", a declarat Simona Halep, care a anunțat că următorul turneu la care va participa va fi cel de la Cincinatti, începând cu data de 3 august, potrivit România TV.



Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii