Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis despre Ponta „Îmi mențin punctul de vedere din 5 iunie”

ro

13 Jul, 2015 16:06 1260 Marime text
 
Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că va colabora instituțional cu premierul Victor Ponta și că își menține punctul de vedere față de acesta exprimat în 5 iunie, informează Agerpres.

„Punctul meu de vedere în această chestiune este foarte bine cunoscut încă din 5 iunie. Nu am nimic de adăugat, îmi mențin această evaluare. În rest, cred că este bine să ne concentrăm pe relația cu Spania. Dar vom colabora instituțional ca să nu las în suspans", a spus Iohannis, după întâlnirea pe care a avut-o cu premierul spaniol Mariano Rajoy, întrebat cum va colabora cu Guvernul și cu Victor Ponta după ultima decizie a DNA.

Pe 5 iunie, președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta.

„Astăzi, DNA a comunicat public că prim-ministrul Victor Ponta este învinuit de fapte penale. După părerea mea este o situație imposibilă pentru România ca prim-ministrul să fie învinuit de fapte penale. Pe de altă parte, pentru România cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla acum este o criză politică. Având în vedere toate acestea, solicit demisia premierului Victor Ponta", spunea, la acea vreme, șeful statului.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii