Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini revoltătoare! Într-un supermarket s-a vândut carne stricată de Florii (video)

ro

24 Apr, 2016 19:10 3204 Marime text
 
În ziua de Florii s-a vândut carne stricată într-un supermarket din comuna Brăneşti, județul Ilfov. Un bărbat care cumpărase câteva casolete cu carne s-a trezit că produsul era vinețiu și avea un moros îngrozitor.
 
Clientul a făcut un scandal de proporții angajaţilor magazinului, are au și recunoscut că produsul aflat în termenul de valabilitate e vânăt şi miroase groaznic, deci nu poate fi consumat. Materialul a fost filmat cu camera ascunsă de jurnaliştii România TV.
 
Angajații au încercat să îl calmeze pe bărbatul care a dorit să audă toată lumea din magazin că acolo se vinde carne stricată. Cei care lucrează acolo i-au spus clientului că îi vor da banii înapoi, dar acesta a spus că nu este vorba despre bani ci despre faptul că oamenii se îmbolnăvesc dacă consumă așa ceva. Ulterior şeful de raion a vrut să-i smulgă din mână telefonul cu care acesta filma, însă nu a reușit și a încercat să îl convingă pe cplient să meargă să vorbească în birou, însă acesta nu a dorit pentru că spune el, discuțiile trebuie purtate de față cu toată lumea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii