Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la eveniment Primaria Cumpăna, vizitată de o delegaţie din China (galerie foto+video)

ro

30 Oct, 2017 13:52 2924 Marime text
În aceste momente, la Primăria Cumpăna a ajuns o delegaţie a Republicii Populare Chineze. Evenimentul are loc în urma vizitei primarului comunei Cumpăna în a Republica Populară Chineză.
 
Delegaţia din China a venit în Cumpăna pentru a identifica oportunităţile de investiţie, în special în vederea creării unui parc industrial. Delegaţia a fost întâmpinată de primarul Mariana Gâju, viceprimarul Florin Neagu şi copii îmbrăcaţi în haine naţionale.
 
Aşa cum e obiceiul, oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare.


UPDATE5: "Există deja un acord semnat între portul Constanţa şi Portul Ningbo. Dorim să indentificăm cursele maritime dintre ţările noastre. Dorim şi noi ca mulţi investitori din China să investească în România. Să deschidă fabrici de textile sau electrocasnice. Dar pentru asta trebuue da prospectam bine piata. Trebuie să avem în vedere şi potenţialul logistic, iar Cumpăna are o poziţie bună în acest sens, fiind în apropierea portului Constanţa. Primăria Cumpăna este condusă de un adevarat lider. Mai mult, la Cumpăna putem găsi şi forţă de muncă. Desigur şi noi ne dorim o colaborare între localităţile noaste. Deja am trimis doi reprezentanţi să cunoască mai bine Constanţa şi Cumpăna" a menţionat viceprimarul oraşului Ningbo.

"Vă mulţumim că aveţi încredere în noi şi în companiile noastre", a mai spus viceprimarul orasului Ningbo.

"Vrem să constuim. Avem deplină încredere în companiile din China" a anunţat Mariana Gâju.

UPDATE4:
"Cumpăna are nevoie de investitori chinezi. Cumpăna are nevoie de experienţa oamenilor de afaceri chinezi. Nu este doar dorinţa mea, ci al locuitorilor comunei Cumpăna. Este o necesitate. Îl rog pe Bunul Dumnezeu să ne lumineze minţile şi să constuiască şi la Cumpăna afaceri" a mai spus Mariana Gâju.

 La rândul său viceprimarul oraşului Ningbo a mulţumit pentru calda primire.

UPDATE3: Mariana Gâju le-a oferit musafirilor un coş cu fructe şi legume din recolta din acest an dar şi câte un pahar de ţuică.

Musafirii au mai fost serviţi cu placintă dobrogeană şi baclavale.

"Este o onoare pentru noi că aţi dorit să veniţi la noi să vedeţi terenul pe care se va dezvolta parcul industrial. Punem la dispoziţie 10 hectare de-a lungul autostrăzii A4 şi cinci hectare de-a lungul canalului Dunăre-Marea Neagră. Un investitor chinez poate veni la Cumpăna să dezvolte o afacere de producţie" a explicat primarul Mariana Gâju.

"Acest teren de 10 hectare are în apropiere apă şi energie electricp. Infrastructura despre care v-am comunicat. Suntem în apropierea portului Constanţa. Prin hotărâre de Consiliu Local Cumpăna, investitorul chinez nu va plăti taxe şi impoxite pe perioada cât va construi afacerea. Primii doi ani nu va plăti taxe şi impozite, până va intra în pâine. La Cumpăna veţi găsi şi forţa de muncă" a explicat Mariana Gâju.

UPDATE2: "V-au întâmpinat cei mai tineri locuitori ai comunei. Vă mulţumim că aţi venit la noi în Cumpăna ca să vă prezentăm oportunităţile de afaceri de la noi pentru oamenii din China. Colegii mei v-au pregătit toate datele pe care le-aţi cerut pentru a stabili oportunităţile de afaceri la noi în comună.",le-a spus membrilor delegaţiei din China Mariana Gâju, primarul localităţii Cumpăna.

Delegaţia este invitată în sala de şedinte a primăriei Cumpăna.

UPDATE: În holul primăriei Cumpăna, oaspeţii au fost aşteptaţi de un grup de copiii care prezintă un spectacol de dansuri populare.

Delegaţia chineză este profund impresionată de spectacolul oferit de micuţii dansatori.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii