Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Dureros. Pompierii au aprins lumânări pentru cei doi tineri morţi în accidentul din această noapte de pe strada Mircea cel Bătrân (galerie foto+video)

ro

13 Nov, 2017 08:49 12343 Marime text
Urmele cumplitului accident produs noaptea trecută pe strada Mircea cel Bătrân din municipiu se văd şi în această dimineaţă. Maşina zdrobită în care au murit cei doi tineri, şoferul-un tânăr de 29 de ani şi pasagerul-o tânără de 20 de ani se află încă la locul accidentului.

Pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au aprins mai multe lumânări pentru sufletele celor doi lângă maşină şi lângă stâlp.

Vă reamintim că, accidentul s-a produs în această noapte în jurul orei 00.15. Autoturismul în care şi-au pierdut viaţa cei doi se deplasa pe strada Decebal din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu, iar la intersecția cu bulevardul Mircea nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia.

În urma impactului, primul autoturism este proiectat în imobilul unei unități militare, iar al doilea autoturism este proiectat într-un stâlp și ulterior în două autoturisme parcate.

Citeşte şi: Oficial de la IPJ Constanţa, despre accidentul din această noapte de pe strada Mircea cel Bătrân în care doi tineri şi-au pierdut viaţa

Imagini de la eveniment Accident pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța. Intervin salvatorii de la SMURD. Trei mașini implicate. Un băiat și o fată au murit pe loc (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pieton 13 Nov, 2017 13:01 Dumnezeu sa i ierte! Str Mircea cel Batran este o artera de raliu, de la hotel Ibis pana la intersectia cu bld Mamaia, in special dupa ora 21, de obicei soferii infierbantati sunt si f sonori pentru locatarii din zona.