Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Demolarea spălătoriei auto „La Stadion“ din Constanţa a continuat astăzi. Ce spun SSC Farul şi Giani Nedelcu (galerie foto+video)

ro

01 Nov, 2017 11:34 5072 Marime text
Începută ieri, demolarea spălătoriei auto „La Stadion“, amplasată pe strada Primăverii din Constanţa, a continuat şi astăzi, zi în care operaţiunea se va încheia.

La lucrările de demolare, executate de o firmă de specialitate, au participat mai multe utilaje, printre care o macara şi două buldoexcavatoare.

Ultima componentă a spălătoriei care mai rămăsese de demolat a fost sala de aşteptare. 

Primăria Constanţa, prin Direcţia Poliţie Locală, a cumpărat lucrări de demolare şi desfacere a construcţiei nelegal executate la adresa sus-menţionată, spălătoria fiind amplasată lângă stadionul Farul. 

UPDATE:

În legătură cu demolarea spălătoriei, SSC Farul Constanţa a postat pe pagina de Facebook  următorul comunicat:

„Suporter Spirit Club Farul Constanta salută finalizarea procedurii de demolare a Spălătoriei auto La Stadion de către reprezentanţii Primăriei Constanţa. Ca suporteri ai Farului, am considerat că este anormal ca o societate privată să desfăşoare activităţi în incinta stadionului de pe Strada Primăverii nr. 2, care să genereze profit pentru un terţ şi nu pentru susţinerea activităţii sportive sau întreţinerea patrimoniului care a fost, până nu demult, concesionat către C.S. F.C. Farul S.A. Odată cu această acţiune de demolare a fost înlăturat unul dintre simbolurile care legau echipa suporterilor farişti, un club nou-înfiinţat şi curat, de fosta conducere a F.C. Farul. Poate că mulţi dintre dvs. nu ştiu, dar această asociere permanentă între fostul şi actualul club a reprezentat un stigmat şi un obstacol, atât în atragerea sponsorilor, cât şi a suporterilor alături de echipă. Managementul dezastruos din anii care au precedat falimentul F.C. Farul, datoriile înregistrate către diverşi furnizori, relaţia încordată cu autorităţile locale, toate au contribuit la realizarea unei imagini de neseriozitate şi lipsă de profesionalism, care se răsfrânge asupra noastră şi în prezent. Ieri, s-a produs o nouă delimitare între cele două structuri, fapt care nu poate decât să ne bucure. Împreună ducem mai departe spiritul farist!

UPDATE:

Spălătoria a fost deschisă în anul 2014, La acea dată, patronul FC Farul, Giani Nedelcu, a declarat că toate încasările merg la club, pentru suportarea unei părţi din cheltuielile curente. „Dacă nu ne ajută alţii, încercăm să ne ajutăm singuri. Nicio persoană fizică nu are vreun beneficiu de pe urma ei, toţi banii pe care îi aduce sunt vărsaţi la club. Lângă spălătorie, este şi un bar, unde aşteaptă proprietarii maşinilor, şi care este inscripţionat cu însemne ale Farului. Nu vrem să ne oprim însă aici. Căutăm şi alte surse de venit. Pe locul terenului de tenis vom amenaja un teren sintetic“, spunea Giani Nedelcu, în urmă cu trei ani.

„Când eram la Farul, am închiriat la această firmă, care avea spălătoria. Şi oamenii ajutau clubul, cu încasări de acolo, cu chirie, cu ce puteau şi ei. Asta a fost toată chestia. M-au sunat cei de acolo şi mi-au spus de demolare. Am rămas un pic surprins, că, până la urmă, acolo aveau nişte oameni de muncă. Se plăteau impozite, se plătea apa, se plăteau toate. Se încasau nişte bani la bugetul local“, a spus acum Nedelcu.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii