Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Alertă la pompieri. Incendiu la City Park Mall Constanța. Mai multe persoane au fost evacuate (galerie foto+video)

ro

15 Nov, 2017 22:51 21165 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această seară să intervină pentru stingerea unui incendiu în interiorul City Park Mall. 

Din primele informații este foarte mult fum în mall. 

La fața locului intervin două echipaje de stingere cu apă și spumă, echipaje SMURD si polițiști. 

Incendiul a izbucnit într-un magazin situat la nivelul ”Lac”, magazin care a fost distrus în incendiu. 

Din primele informații nu sunt victime, toți cei aflați în mall fiind evacuați fără probleme. 

Potrivit ISU Dobrogea, City Park Mall Constanța are autorizație de securitate la incendiu. 

UPDATE. Oficial de la reprezentanții City Park Mall Constanța

Potrivit reprezentanților City Mall Constanța, incendiul a izbucnit în unul dintre spațiile comerciale din cadrul City Park, în afara programului de funcționare a mallului, după ora 22.00, în acel moment singurii clienți prezenți în centrul comercial fiind în incinta cinematografului. Toate sistemele de siguranță ale centrului comercial au funcționat corespunzător, alarma de incendiu declanșându-se imediat, iar echipa mall-ului a reacționat prompt în sesizarea autorităților și evacuarea în siguranță a clienților. Incendiul a fost stins în scurt timp.

”Menționăm că nicio persoană nu a fost pusă în pericol. În acest moment, ne asigurăm că toate măsurile sunt luate pentru că centrul să-și poată primi mâine clienții în condiții optime. Siguranța clienților City Park este o prioritate pentru noi, astfel că reprezentanții centrului comercial vor continuă să monitorizeze toate aspectele care țin de protecția celor care îi trec pragul” - au mai precizat reprezentanții mall-ului. 



UPDATE. 

Unul dintre pompierii din cadrul Serviciului privat pentru situații de urgență ce se ocupă cu securitatea la incendiu a mall-ului a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a tăiat la mână în timp ce manevra un fier. 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Liliana Manea 16 Nov, 2017 03:27 Pe langa persoanele din cinema, 3 magazine aveau inventar in acel moment!