Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilie Năstase despre scandalul cu marca Steaua Bucureşti

ro

07 Dec, 2014 22:15 1334 Marime text
Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, în această seară, după meciul câştigat de Steaua în faţa echipei CSMS Iaşi, scor 1-0, partidă în care gazdele au evoluat fără însemnele clubului bucureştean, că "este o ruşine" ceea ce se întâmplă în România.
 
"Mi-au plăcut «gazdele». O ruşine ceea ce se întâmplă în România şi în politică şi în sport. Nu vrem deloc să devenim o ţară normală, aşezată. În curând cred că o să-mi iau zborul de aici. Nu e normal ce se întâmplă, avem opt jucători la naţională, e ruşinos că s-a ajuns în situaţia asta. Armata nu va avea niciodată bani", a spus Năstase.
 
Steaua a jucat fără însemnele clubului pe tricouri, numele şi emblema lipsind şi de pe tabela de marcaj.
 
Instanţa supremă a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.
 
Printre pârâţii din dosar a fost şi producătorul de vinuri SC Ostrovit SA. Instanţa supremă a decis şi anularea contractului de licenţă încheiat de această societate cu clubul de fotbal, în 2011, pentru folosirea mărcii Steaua pe eticheta unor produse.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii