Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilie Bolojan - Am acceptat candidatura pentru a fi secretar general al PNL

ro

08 Dec, 2015 15:24 1857 Marime text
Primarul Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat, astăzi, că în principiu a acceptat să candideze pentru funcția de secretar general al noului PNL, dar că funcția va fi stabilită, prin vot, în urma unificării funcțiilor de co-secretari generali, informează Agerpres.
 
„Nu pot să confirm această chestiune (că va deveni secretar general al PNL, n.r.). Vă spun de ce, pentru că această chestiune o stabilește Consiliul Național care va avea loc vineri. Trebuie votat. Trebuie să voteze, nu știu, 800 de oameni. Nu mă pot antepronunța. Am acceptat. E o candidatură. Nu vreau să fac alte declarații. Haideți să se întâmple și după aceea...”, a precizat Ilie Bolojan.
 
Întrebat dacă va părăsi conducerea Primăriei Oradea, în situația în care va ajunge secretar general al PNL, și dacă va mai candida la Primăria Oradea în alegerile locale, primarul Ilie Bolojan a răspuns că nu va pleca: „Nu, cel puțin până la alegerile locale.”
 
Unificarea funcțiilor de secretari ai PNL s-ar putea realiza la Consiliul Național al liberalilor, care va avea loc pe 11 decembrie.  
 
Sursa foto: www.administratie.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii