Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îi urmărea pe Natalia Mateuţ şi fiul miliardarului Ţânţaş Motopoliţistul accidentat la Constanţa, la serviciu în scaun cu rotile

ro

05 Apr, 2012 11:59 1586 Marime text

 

Motopoliţistul brăilean Cristian Georgian Dobrilă, în vârstă de 30 de ani, accidentat în vara anului trecut, în Constanţa, în timp ce urmărea maşina în care se aflau beizadelele Natalia Mateuţ şi fiul miliardarului Ţânţaş, a venit la serviciu, în scaun cu rotile.

El a îmbrăcat din nou uniforma de agent, după un an de spitalizări şi tratamente elaborate, pentru a sta e vorbă cu liceenii care au vrut să viziteze sediul Poliţiei şi să prindă tainele meseriei.

Reamintim că agentul a suferit un accident rutier în timp ce urmărea bolidul beizadelelor Mateuţ şi Ţânţaş, care nu au oprit la semnalele luminoase şi acustice şi goneau cu viteză pe Drumul Mării.

Agentul a avut multiple fracturi la coloană şi la cap, iar pentru recuperarea sa s-au mobilizat atât colegii săi, care au donat bani, dar şi oameni simpli impresionaţi de tragedia sa. El s-a tratat la Viena, dar şi în Israel, fiind în continuare sub supravegherea medicilor.

Citeşte mai departe pe adevarul de seară de brăila şi vezi galerie foto AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii