Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îi cunoaşteţi? Patru români, printre cei mai periculoşi infractori căutaţi în Marea Britanie

ro

04 Oct, 2011 14:12 1170 Marime text

Poliţia britanică a publicat astăzi numele şi fotografiile a 14 infractori străini care s-ar fi ascuns în Marea Britanie pentru a scăpa de justiţie. Printre aceştia se află şi patru români, Adrian Vasilescu, Ioan Creţu, Costin Cristian Stoica şi Ion Ciprian Bobocel. Pe listă se mai află şase polonezi şi cetăţeni din Albania, Georgia, Australia şi Italia.

Detectivii britanici au lansat o operaţiune cu numele de cod "Sunfire", pentru a-i găsi pe cei 14 fugari. O parte dintre ei ar fi intrat pe teritoriul Marii Britanii legal, înainte de emiterea mandatelor de arestare, relatează Daily Mail.

Unul dintre românii căutaţi, Ioan Creţu, în vârstă de 36 de ani, s-ar fi ascuns la Waterloo, după ce a omorât un bărbat în România.

Adrian Vasilescu, în vârstă de 31 de ani, s-ar ascunde în Manor Park, estul Londrei, după ce a fugit din România, unde este acuzat că a tăiat gâtul unei persoane folosind o sticlă de bere.

Al treilea român căutat, Ion Ciprian Bobocel, în vârstă de 27 de ani, este acuzat că şi-a lovit victima în cap, în timpul unui jaf din România. Şi el ar fi în estul Londrei, dar are legături şi cu Ilford, Dagenham şi Essex.

Costin Cristian Stoica, în vârstă de 23 de ani, este căutat în România pentru că ar fi atacat o femeie cu spray toxic şi i-ar fi furat geanta. Poliţia crede că acesta se află în nordul Londrei, unde ar lucra ca instalator sau electrician.

"Sperăm că vigilenţa populaţiei ne poate ajuta să îi găsim pe aceşti oameni. Mulţi sunt consideraţi periculoşi şi nu ar trebui abordaţi", a declarat ofiţerul care conduce operaţiunea poliţiei britanice, Pete Rance.

"Ţările unde au avut loc aceste infracţiuni vor aceşti oameni pentru a-i deferi justiţiei şi este în interesul Londrei să ajute la găsirea lor", a adăugat el.

Sursa: http://www.jurnalul.ro/

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii