Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ieri, erou, azi, infractor Cum văd publicaţiile aservite gestul lui Sobaru

ro

24 Sep, 2014 23:03 1538 Marime text
Angajatul TVR Adrian Sobaru a fost reţinut, în această seară, pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului, în timpul zilei.
 
Măsura a fost luată în urma audierii acestuia la Secţia 1 de Poliţie, transmite Mediafax.
 
Potrivit Poliţiei Capitalei, Sobaru a lovit cu intenţie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului României.
 
"Menţionăm faptul că acesta nu prezenta leziuni, deţine permis de conducere valabil, iar autoturismul este proprietate personală. Bărbatul a fost audiat de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la finalizare fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se arată într-un comunicat remis Mediafax.
 
Poliţia Capitalei mai precizează că Adrian Sobaru va fi prezentat unui procuror, pentru dispunerea măsurilor corespunzătoare în cauză, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
 
Adrian Sobaru a intrat cu maşina, miercuri, într-una din barierele de la intrarea în Palatul Victoria. După ce a rupt bariera, Sobaru a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câteva zeci de metri. Sobaru a fost imobilizat de jandarmi şi dus la Secţia 1, pentru a fi audiat. El le-a strigat jandarmilor care l-au imobilizat: "Vă place cum arată ţara asta?", după cum au relatat martorii incidentului.
 
Într-un demers total nedeontologic, mai multe publicaţii care au aprobat gestul din 2010 al lui Sobaru îl arată acum în ipostaza unui atentator. Vorbim de televiziuni şi publicaţii aservite actualei puteri, care în urmă cu patru ani îl făceau erou pe Sobaru, atunci protestatar împotriva Guvernului PDL.

Sursa foto: reporterntv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii