Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Predoiu Ideea centrală a guvernării Ponta este mascarea realității

ro

07 May, 2015 13:23 1783 Marime text
 
Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, azi, că ideea centrală a guvernării Ponta este "mascarea realității" pentru obținerea unei "imagini machiate a personajului politic Victor Ponta", relatează Agerpres. Predoiu a precizat că-și plasează declarația politică sub titlul "Lumea lui Ponta față-n față cu realitatea".
 
"După trei ani de regim Victor Ponta, este limpede pentru orice observator neutru faptul că ideea centrală a guvernării Victor Ponta este mascarea realității pentru obținerea cu orice preț a unei imagini machiate a personajului politic Victor Ponta. Ponta a ajuns la putere fără o idee clară despre ce societate vrea să construiască, despre ce fel de economie vrea să construiască. Și, din această cauză, improvizația a fost și rămâne metoda sa de guvernare", a declarat prim-vicepreședintele PNL.
 
Cătălin Predoiu a adăugat că, prin ultimele sale acțiuni, premierul Ponta dorește să-și proiecteze "o imagine de luptător contra evaziunii fiscale, o imagine de liberal în politica taxelor, o imagine de promotor al României în lume", realitatea fiind însă "diferită".

Sursa: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii