Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu Ideea anticipatelor nu mi-a ieșit din minte

ro

24 Aug, 2015 21:48 1124 Marime text
Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, astăzi, că susține în continuare ideea organizării de alegeri anticipate pe care o vede ca fiind cea mai bună variantă în actuala situație politică, dar consideră că o astfel de variantă e puțin probabilă, notează Agerpres.
 
„Ideea anticipatelor mie nu mi-a ieșit din minte, în continuare cred că ar fi cea mai bună variantă, cea mai sănătoasă, care ar recrea posibilitatea de dialog în toate instituțiile. (...) Toată lumea, din păcate, în administrația centrală din România, văzându-l pe primul-ministru în această situație neplăcută pentru domnia sa, dar mult mai neplăcută pentru țară, așteaptă să plece. Pe de altă parte, Parlamentul este cu un deficit major de credibilitate, este la cea mai scăzută cotă. Dacă am face anticipate, am face alegeri pe noua lege. Vorbim de un parlament mai suplu, flexibil, toate partidele vor face o selecție mult mai normală, pe niște criterii de integritate, de etică pentru candidații pe care-i vor pune pe liste", a declarat Gorghiu, la Digi 24.
 
Ea a mai spus că își dorește o resetare a scenei politice și apreciază alegerile anticipate ca fiind cea mai bună soluție în acest sens.

Susa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii