Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în Constanţa Iată peste ce comoară au dat procurorii (galerie foto)

ro

27 Jul, 2015 09:30 3058 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, beneficiind de suportul tehnic şi informativ al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă – S.I.P.I. Constanţa, au ridicat în vederea confiscării 5 autovehicule, aproximativ 2.000 pachete de ţigări netimbrate şi de provenienţă R. Moldova, diverse sume de bani, precum şi documente financiar-contabile, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate pe raza judeţului Constanţa, la domiciliile unor persoane implicate în contrabanda de ţigări.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului Curţii de Apel Constanţa, beneficiind de suportul tehnic şi informativ al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă – S.I.P.I. Constanţa, au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în judeţul Constanţa în vederea probării activităţii infracţionale a unei grupări de contrabandişti de ţigări.

În urma efectuării percheziţiilor au fost indisponibilizate cinci autovehicule (două autoutilitare marca Renault, un autoturism marca Audi model A4, un autoturism marca Audi model A6 şi un autoturism marca Volkswagen Passat), cu o valoare totală de aproximativ 45.000 euro, cantitatea de 1.601 pachete ţigări netimbrate şi cu timbru de R. Moldova, din mărcile Marble, LM, Plugarul, Jin Ling, Assos şi Ashima, precum şi sumele de 10.450 euro şi 147.090 lei, dar şi documente şi înscrisuri contabile, fiscale şi contracte cu valoare probatorie.

Poliţiştii de frontieră constănţeni continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Perchetului de la lângă Curtea de Apel Constanţa, în vederea finalizării cercetării penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii