Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată misiunile jandarmilor Grupării Mobile „Tomis”, din ultima săptămână

ro

08 Apr, 2011 14:27 694 Marime text
În primele 7 zile ale lunii aprilie, efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS" au participat la diferite misiuni, destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice precum şi combaterea faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional, în mod independent, cât şi în cooperare cu Poliţia.

Cele mai importante misiuni au fost acţiunile punctuale în zonele cu risc criminogen ridicat pentru combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională, punerea în executare a şase mandate de aducere, asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre F.C. Farul Constanţa - F.C. Juventus Bucureşti, acţiunile în colaborare cu lucrătorii R.A.T.C., dar şi acţiunile zilnice privind combaterea comerţului ilicit cu ţigări, alcool şi produse petroliere.

Jandarmii au participat şi la misiuni destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice precum şi a combaterii faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional împreună cu lucrători din cadrul secţiilor de Poliţie din Constanţa. De asemenea, au avut desfăşurat acţiuni în cooperare cu B.C.C.O şi D.I.I.C.O.T Constanţa;

Cu ocazia desfăşurării acestor misiuni s-au aplicat 61 sancţiuni contravenţionale din care 16 avertismente scrise şi 45 amenzi, în valoare totală de 11.300 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii