Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată lista câştigătorilor Crosului 1 Decembrie (galerie foto)

ro

01 Dec, 2012 15:56 3200 Marime text

cros_1.jpgAstăzi, de Ziua Națională a României,  a avut loc tradiționalul Cros de 1 Decembrie, eveniment organizat de Liceul Teoretic Internațional de Informatică, în colaborare cu DJST Constanţa, Prefectura Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria Constanţa, Asociația Județeană de Atletism, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Inspectoratul Şcolar Constanţa, Poliţia Rutieră Constanţa şi Şcoala Gimnazială Spectrum Constanţa. 

Ajuns deja la a 13-a ediţie, acest eveniment sportiv s-a bucurat și anul acesta de o participare numeroasă. Constănțenii s-au adunat în fața statuii Victoria pentru a alerga pentru sănătatea lor și pentru România.

Primii 250 de participanți sosiți la Liceul Internațional de Informatică au primit câte un tricou roșu, galben sau albastru.

știgători la fete au fost: Râpanu Alina (locul I), Zavelcă Nicoleta (locul II), Urîtu Elena (locul III), Iorga Raluca (locul IV), Novac Elena (locul V) și Olteanu Cristina (locul VI).

La băieți câștigători au fost Stan Alexandru (locul I), Nicola Răzvan (locul II), Călin Alexandru (locul III), Gavriluc Florin (locul IV), Bornaz Cristian (locul V), Toma Mădălin (locul VI). Premianții au fost recompensați cu câte o cupă şi un premiu în valoare de 150 de lei, locul 2 a primit o cupă şi 100 de lei, iar locul 3 o cupă şi 75 de lei. Locurile 4-6 au primit câte 50 de lei. 

De asemenea, s-au acordat premii speciale doamnelor Veronica Negreanu și Chira Toancă, decanele de vârstă în această competiție, și domnilor Ion Lefcenco, Alexandru Cristian și Geambășanu Ion, de la Asociaţia Judeţeană a Sportului pentru Persoane cu Dizabilităţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii