Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată legăturile de la Constanţa Închisoare cu suspendare pentru inculpaţii în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“

ro

06 Nov, 2012 14:24 2610 Marime text

Tribunalul Ialomiţa a terminat judecata în dosarul denumit generic „Prostituate de lux pentru politicieni". În urmă cu scurt timp, magistraţii au condamnat patru inculpaţi la închisoare cu suspendare.

Astfel, Cornel Relu Costan, Ştefan Radu Nicola şi Ion Tămârjan au primit câte trei ani, în timp ce, Gabriel Alexandru Voicu a luat doi ani.

Doi dintre inculpaţii condamnaţi la închisoare cu suspendare sunt din Constanţa. Cornel Relu Costan este patronul agenţiei de modeling „Diva Models" din Constanţa. Tot constănţean este şi Ştefan Radu Nicola, fiul fostului adjunct al comandantului Poliţiei Municipiului Constanţa, Adrian Nicola.

Pe durata procesulu, în faţa magistraţilor au apărut 140 de persoane, în calitate de martori. Cei mai mulţi,respectiv 54 sunt din Constanţa, 42 din Ialomiţa, restul fiind din Bucureşti, Călăraşi, Prahova, Ialomiţa, Bihor, Mureş, Bacău, Cluj, Argeş, Ilfov, Suceava, Timiş, Botoşani, Dolj, Gorj, Arad, Vaslui, Iaşi şi Teleorman.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii