Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată două metode prin care poţi să scapi de riduri

ro

15 Jul, 2016 23:46 1444 Marime text
Ai multe riduri pe faţă şi nu ştii cum să scapi de ele? Astăzi, îţi propunem două sfaturi care te vor ajuta măcar să preîntâmpini apariţia ridurilor, dacă nu vor reuşi să le estompeze pe cele deja apărute pe faţa ta.

Unul dintre sfaturi este să dormi pe spate. 

Dormitul în anumite pozitiţii noapte după noapte pot duce la apariţia „liniilor de noapte" – riduri care nu dispar după ce te-ai trezit. Dormitul pe o parte are ca efect apariţia de riduri pe obraji şi bărbie, în timp ce dormitul cu faţa în jos are ca efect ivirea ridurilor pe frunte. Aşadar, pentru a nu te trezi cu riduri noi, dormi pe spate.

Cel de al doilea sfat pe care ţi-l propunem asăzi este să mănânci mai mult peşte precum somonul pentru a preîntâmpina apariţia ridurilor.

Somonul, alături de  alţi  peşti de apă rece, este o sursă excelentă de proteină, una care ajută la construcţia de celule noi. De asemenea, somonul oferă şi acizi graşi, omega 3. Experţii spun că acizii  graşi  esenţiali hrănesc pielea şi in mentin aspectul tanar, ajutand astfel la minimalizarea ridurilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii