Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată condiţiile Poliţia de Frontieră caută director adjunct la Garda de Coastă

ro

22 Jan, 2013 22:21 1586 Marime text
Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră organizează, la data de 11 februarie, concurs pentru ocuparea postului de director adjunct la Garda de Coastă, cu personal recrutat din sursă internă.

În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii minimale: studii superioare de lungă durată/studii universitare de licenţă, ciclul I de studii universitare şi studii postuniversitare sau studii de masterat /studii universitare de masterat - ciclul II de studii universitare în domeniul studiilor necesare exercitării funcţiei sau management. Să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului. Să aibă 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei. Să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi sã nu fie puşi la dispoziţie în condiţiile. Să nu se afle în curs de urmărire penală. Să fi obţinut în ultimii 3 ani calificativul de cel puţin „Bine“ la evaluarea de serviciu pentru poliţişti, respectiv „foarte bun” la aprecierea de serviciu pentru cadrele militare. Să aibă 3 ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale M.A.I. Să aibă 10 ani vechime în muncă din care 5 ani în M.A.I. Să aibă gradul profesional minim subcomisar de poliţie. Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, la data
de 11 februarie, ora 10.00 şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu pe subiecte profesionale. De menţionat că, la data de 30 ianuarie, tot la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră se va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Gărzii de Coastă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii