Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ce i-a cerut deputatul Sebastian Ghiță în genunchi lui Liviu Tudose

ro

29 Mar, 2016 21:24 1990 Marime text
 
Apar noi informaţii despre deputatul Sebastian Ghiță. Se pare că acesta i-ar fi cerut procurorului Liviu Tudose, fost șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, să îl salveze pe președintele Consiliului Județean Prahova de o anchetă a acestei structuri. Mai mult de atât, Sebastian Ghiță s-ar fi așezat în genunchi în fața magistratului, potrivit unor surse judiciare citate de presa centrală.
 
Liviu Tudose era, la momentul cercetărilor din acel dosar, procuror șef al PCA Ploiești. El a fost arestat preventiv vineri, la propunerea procurorilor DNA Ploiești, fiind acuzat de folosirea sau permiterea accesului la informații nedestinate publicității și luare de mită.
 
Conform surselor citate, Tudose ar fi admis în fața procurorilor anticorupție că a purtat discuții referitoare la acel dosar cu deputatul Sebastian Ghiță, însă susține că nu i-a dat informații referitoare la percheziții sau măsuri de supraveghere. De asemenea, Liviu Tudose susține că Sebastian Ghiță se afla sub influența băuturilor alcoolice când a făcut acest gest.

Foto: Hot News
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii