Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată care sunt firmele vizate de percheziţiile de azi, din Constanţa

ro

22 Apr, 2015 09:59 8000 Marime text
În această dimineaţă, poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice (SICE) din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au efectuat 28 de percheziţii domiciliare şi la societăţile comerciale ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală.
 
Sunt vizate 17 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniu prestărilor de servicii şi construcţiilor. Din primele cercetări a reieşit faptul că, cei în cauză ar fi cauzat un prejudiciu statului român de aproximativ 1.500.000 de euro.
 
Firmele vizate în descinderi sunt Levimob Inter SRL, Venucart SRL şi Vasbac Auto SRL.

Din datele din Registrul Comerţului

Levimob Inter SRL are adresa pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nr 72 şi are ca unic asociat pe Cătălin Iamandii, de 40 de ani, din judeţul Buzău, care ocupă şi funcţia de administrator. Acesta mai este administrator şi asociat în LEVIMOB LOGISTIC SRL. De asemenea, acesta mai este asociat şi în Superatractiv SRL, firmă care figureazp cu întrerupere temporară de activitate. Levimob Inter SRL are ca obiect de activitate „Transporturi rutiere de mărfuri” şi este înregistrată din data de 06.09.2000. Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, Levimob Inter SRL a declarat o cifră de afaceri de 15.610.912 de lei, un profit net de 588.605 de lei şi 44 de angajaţi.

Venucart SRL are sediul în municipiul Constanţa, pe strada ion Ghiculescu, nr 60. Asociat unic şi administrator în firmă este Gheorghe Sebastian Moţoc, de 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Obiectul de activitate al firmei este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Vasbac AUTO SRL este o firmă cu sediul pe strada Ştefan cel mare, nr 90, municipiul Constanţa. Aceasta a fost înregistrată la data de 07.12.2011 şi are ca obiect de activitate „Comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule”. Unic asociat şi administrator este Vasile Cristache de 28 de ani, din Constanţa. Acesta mai este administrator al COM ANDREI CLASS SRL, din Suceava, radiată, Finance Invest Construct SRL, radiată, din Iaşi şi Fragomet Com SRL, radiată, din Iaşi. Acesta mai figurează ca asociat în COM ANDREI CLASS SRL, din Suceava, radiată, Finance Invest Construct SRL, radiată, din Iaşi, Forex Metal Star SRL, în lichidare, din Iaşi, Fragomet Com SRL, radiată, din Iaşi, Iovy Metal Construct SRL, din Iaşi, Metareg Trans SRL, din Iaşi, în lichidare şi în Moon Star Company SRL, din Iaşi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii