Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iaşi Reclamatii si amenzi pentru un deviz auto de peste 4000 de euro

ro

17 Nov, 2008 22:15 1097 Marime text

Inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Iaşi au amendat un service auto cu suma de 3.000 de lei, după ce unul dintre clienţi s-a trezit cu un deviz de peste 4.000 euro pentru repararea unei Dacii Logan.

După ce şi-a reparat autoturismul în service-ul Intergrup Edelweiss, ieşeanul a fost pus să achite o factură de peste 15 mii de lei, motiv pentru care a reclamat incidentul la OPC. Inspectorii OPC au acordat o amendă de 3000 şi au sesizat Garda Financiară, întrucât cei de la service-ul auto nu au făcut un deviz estimativ pentru lucrările de reparare ale Loganului.

Administratorii service-ului au făcut la rândul lor o plângere la Departamentul Naţional Anticorupţie, sub acuzaţia de abuz în serviciu, deoarece aceştia susţin soţia ieşeanului este una dintre angajatele Fiscului. "Pentru că e mare barosană pe la Finanţe, ne-am pomenit cu control de la Garda Financiară, care ne-a amendat cu 22 de mii de lei, pentru că nu era fiscalizată o casă de marcat şi pentru că, în ziua controlului, n-a putut fi prezentat registrul de control", a afirmat administratorul service-ului auto, Ion Moisii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii