Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I se cere premierului Cioloș mai multă implicare cu privire la situația cartelelor PrePay

ro

27 Mar, 2016 18:38 1776 Marime text
 
Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) îi solicită lui Dacian Cioloș consultări cu privire la situația cartelelor PrePay, în contextul în care premierul a afirmat că teroriștii au folosit cartele telefonice din România.
 
„AID a cerut, în nenumărate rânduri, reglementările privind cartelele PrePay, tocmai pentru că siguranță și viața cetățenilor să poată fi apărată și instituțiile abilitate ale statului să beneficieze de toate instrumente necesare, pentru a monitoriza atent situația. Îi cerem premierului Dacian Cioloș mai multă implicare pe această problemă extrem de gravă și stringentă, care aduce atingere siguranței romanilor și a celorlalți europeni”, potrivit unui comunicat transmis de AID.
 
De asemenea, AID consideră că „doar interese economice uriașe, combinate cu cele politico-infracționale, au dus la amânarea, de până acum, a legiferării în domeniul securității cibernetice”.
 
Reacția AID vine după ce premierul Dacian Cioloș a subliniat, duminică, necesitatea unui control mai bun al vânzării cartelelor PrePay.
 
Citeşte şi Cioloş afirmă că teroriştii au folosit cartele telefonice din România
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii