Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huse de telefoane, posibil contrafăcute, confiscate la controlul de frontieră, la Agigea

ro

27 Mar, 2015 11:34 1567 Marime text
Miercuri, în intervalul orar 11.00 – 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
 
În urma controlului au fost identificate articole diverse 6.000 bucăţi huse din înlocuitor pentru telefoane, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 600.000 lei dacă ar fi originale, se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.
 
Întreaga cantitate de marfă, care purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
 
Administratorul societăţii comerciale în cauză, cetăţean român, în vârstă de 54 de ani cu domiciliul în Bucureşti s-a ales cu dosar penal.

Tot în Punctul de Trecere a Frontierei Constanţa Sud Agigea, ieri, în intervalul orar 13.00 - 16.00, poliţiştii au fost depistat 5.150 metri ţesătură din fibre sintetice care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară, cu o valoare de aproximativ 100.000 lei.
Poliţiştii de frontieră i-a întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean sudanez, cu vârsta de 32 de ani, cu reşedinţa în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „folosire de acte nereale faţă de autoritatea vamală”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii