Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotnews.ro Nicusor Constantinescu (PSD) - Pe toti de la DNA i-as da afara maine pentru ca fac politie politica

ro

03 Oct, 2013 17:38 2490 Marime text
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, social-democratul Nicusor Constantinescu, a declarat, joi, ca dosarul in care Liviu Dragnea este anchetat de procurorii anticoruptie este unul "suta la suta al politiei politice DNA - Traian Basescu", mentionand totodata ca el ar desfiinta DNA, relateaza Agerpres.

"Suta la suta este un dosar al politiei politice DNA - Traian Basescu, asa cum s-a intamplat in toate dosarele politice facute inclusiv mie, primarului Mazare. Acest DNA politic acelasi lucru il face si in cazul colegului meu de partid Dragnea Liviu. Pentru ca, daca in alte spete poti sa astepti decizia instantei, in speta asta a referendumului nu exista un cetatean responsabil din Romania care sa nu stie care este adevarul. Cum adica sa n-am voie eu, partid, sa militez ca militantii si simpatizantii mei sa iasa la vot. Pai asta e rolul partidelor politice. (...) Eu pe aia de la DNA i-as da pe toti afara maine, pentru ca fac politie politica in loc sa faca anchete profesioniste", a afirmat Constantinescu, la finalul unei sedinte a CJ.

Acesta a sustinut ca DNA nu a finalizat niciun dosar in care un om politic anchetat sa fie condamnat.

"Stiti un caz de coruptie anchetat de DNA care s-a finalizat, ma refer la oameni politici, cu inchisoarea si cu confiscarea averii? (...) Stiti cat cheltuie DNA ca sa ne inregistreze si sa ne filmeze? Miliarde si miliarde de lei noi. (...) Si vorba aia, functioneaza de pe vremea lui Adrian Nastase, din 2003-2004, au trecut zece ani. Daca era ceva, trebuia sa se ajunga la o finalitate. Pai inseamna ca procurorii ceilalti sunt niste prosti, aia au finalizat cazuri de coruptie, au condamnat ... Si, daca va uitati la cei de la DNA cine sunt, toti au sicrie in spate ca sa poata fi santajabili", a spus presedintele CJ Constanta.

Presedintele CJ a adaugat, referitor la dosarele in care si el este anchetat de DNA, ca unele au fost solutionate prin neinceperea urmaririi penale, iar altele sunt pe rolul instantelor.

"Eu, toate procesele pe care le-am avut, fie s-au terminat cu neinceperea urmaririi penale, fie sunt in instanta. Astept sa se termine, iar cand se va termina voi da si eu in judecata. Procurorul Onea, care mi-a trimis mie acum in instanta dosarul, s-a pensionat a doua zi si, daca cititi presa din Timisoara, veti vedea ca are un palat in mijlocul Timisoarei si este multimilionar si este amestecat in afacerea Solventul, traficul de benzina si motorina (...), cu 15-20 de ani in urma, cu iugoslavii. El era Zoro care ma ancheta pe mine", a afirmat Nicusor Constantinescu.

Sursa: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii