Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotnews A treia sancţiune maximă a CNA - OTV mai poate emite doar până pe 29 mai

ro

24 Apr, 2012 21:57 1184 Marime text

CNA a decis, marti, pentru a treia oara consecutiv sa injumatateasca perioada de licenta pentru OTV, din cauza publicitatii politice difuzate de acest post pentru Partidul Poporului Dan Diaconescu. OTV mai poate, astfel, sa emita pana pe 29 mai. Perioada actuala de licenta ar fi trebuit sa expire pe 1 aprilie 2013, dar publicitatea politica a determinat in martie CNA sa injumatateasca licenta pana pe 28 septembrie, decizie repetata apoi la inceputul lunii aprilie, cand termenul a fost redus din nou, pana la 4 iulie.
CNA a analizat, marti, publicitatea politica difuzata de OTV in saptamana 12-19 aprilie 2012, potrivit unei decizii recente de a analiza periodic prestatia postului controlat de Dan Diaconescu. La sedinta CNA au avut din nou discutii intre membrii Consiliului si reprezentantele OTV, care sustineau, intre altele, ca Dan Diaconescu nu este presedinte PPDD si nu poate fi considerat realizator TV cu rol politic sau electoral.

Sursa: http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-12080954-ultima-ora-otv-treia-sanctiune-maxima-din-partea-cna-postul-mai-poate-emite-pana-29-mai.htm

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii