Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul Histria din Mamaia nu şi-a oprit activitatea!

ro

05 Sep, 2016 21:04 3270 Marime text
Histria funcţionează în continuare, deşi Primăria Constanţa a cerut suspendarea activităţii.

Hotelul Histria din staţiunea Mamaia, deţinut de controversatul om de afaceri George Bosânceanu, a fost închis prin dispoziţie din partea primarului Constanţei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Constanţa, Liviu Tramudana, decizia de a suspenda activitatea unităţii de cazare a venit în urma nenumăratelor reclamaţii înregistrate la Primărie privind zgomotul infernal produs de generatoarele electrice folosite de reprezentanţii hotelului. De altfel, unitatea turistică s-a aflat de mai multe ori în această vară în mijlocul unor scandaluri cu autorităţile care au venit să confişte generatoarele buclucaşe.
 
Însă... surpriză!
 
În urma unui control efectuat astăzi, s-a constatat că societatea desfășura activitate comercială. 
 
„Colegii mei au fost acolo şi s-a constatat că societatea desfășura activitate comercială. Dispoziţia de suspendare a activităţii comerciale le-a fost comunicată, însă nu s-a ţinut cont de acest act administrativ”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Drăguț Encică.
 
„Vor fi informate autorităţile, care vor întreprinde verificări conform competenţelor. Vom înștiința instanța de judecată competentă”, ne-a mai spus Drăguț Encică.

Citeşte şi  UPDATE: Primăria Constanţa a pus lacătul pe hotelul Histria şi clubul Princess din staţiunea Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii