Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 8 decembrie 2010

ro

08 Dec, 2010 11:07 1624 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

Acelasi interes pentru statut, imagine, credibilitate, ascensiune profesionala. Este momentul tau, asa ca e necesar sa te concentrezi cat poti de mult asupra acestui segment de viata. Cum s-ar spune, acum se fac jocurile, iar unele sunt de culise, de aceea e bine sa fii pe faza, sa prinzi din zbor informatiile de care ai nevoie si sa mergi pe firul acestora, pentru a face mutarile potrivite, mai ales in cursul dupa-amiezei. Atentie si la eventualele intrigi care se ţes in spatele tau.

Taur

Luna este prezenta tot in Capricorn si pe parcursul zilei de astazi, asa ca in continuare esti interesat de studiu, emancipare, evolutie in toate sensurile. Un succes al unui prieten te poate inspira si motiva. Ideile venite de la persoane din anturaj, informatiile care ajung la tine pe diverse cai, joaca in rol important in deciziile pe care le vei lua. Asadar, fii receptiv si, mai ales, deschis la nou. Ai curajul de a face niste schimbari in viata ta, pentru ca beneficiezi si de suportul partenerului de viata.

Gemeni

Desi in prima parte a zilei poti sesiza niste sicane la adresa ta si a muncii tale, dupa-amiaza gasesti din nou solutii si sprijin pentru a-ti desfasura in buna regula activitatea. Avand in vedere ca siguranta materiala este cea mai importanta in aceasta perioada, incearca sa nu te aventurezi in cheltuieli care nu sunt absolut necesare, mai ales in cursul diminetii. Iar daca cineva iti ofera o mana de ajutor sau o informatie utila, primeste-o fara ezitare!

Rac

Pentru tine, este o zi cu evenimente care-ti probeaza integritatea, principiile, convingerile. Cu alte cuvinte, ai ocazia sa arati ca esti consecvent cu principiile de viata pe care le-ai exprimat in relatia cu un partener si sa corectezi o greseala pe care ai facut-o in relatia cu acesta, mai ales in prima parte a zilei. Pe de alta parte, e clar ca te afli intr-o perioada de bilant relational si tinzi sa analizezi cu atentie gesturile celorlalti. Spre seara, vin vesti minunate si raspunsuri favorabile!

Leu

In prima parte a zilei, poti avea sentimentul ca cineva iti ascunde ceva, ca iti scapa unele detalii dintr-un proiect sau ca esti dezavantajat. Insa dupa-amiaza, misterul se elucideaza, afli ce e de aflat si clarifici unele neintelegeri aparute in relatiile de serviciu. In plus, e posibil ca astazi sa te alegi si cu niste beneficii materiale, recompense, daruri sau bonusuri. In concluzie, o zi axata tot pe munca si activitati profesionale.

Fecioara

E clar ca in aceasta perioada, segmentul afectiv este prioritar in viata ta. Cele mai multe experiente sunt strict legate de o relatie sentimentala sau de transformarea atitudinii tale fata de iubire in general. Astazi, nu e exclus sa te bata gandul sa oficializezi o astfel de relatie. De asemenea, spre seara, poti avea parte de surprize placute din partea partenerului. In orice caz, e bine sa acorzi mai multa atentie vietii tale afective si sa te pregatesti pentru alegerile importante care urmeaza.

Balanta

Prezenta Lunii in Capricorn, in zona sufletului, ar putea fi destul de incomoda pentru tine, in sensul ca te mobilizezi mai greu, esti mai temator si suspicios, mai ales in ce priveste relatiile de serviciu sau derularea unui proiect profesional. Nu este exclus ca si sanatatea sa-ti puna ceva probleme, asa ca e momentul potrivit pentru a avea mai multa grija de tine. Spre seara, traiesti momente frumoase in familie sau primesti vesti bune legate de zona profesionala.

Scorpion

In cazul tau, Luna activeaza zona comunicarii, studiilor, calatoriilor. In prima parte a zilei e posibil sa intampini dificultati in comunicarea cu cei din jur, in sensul ca ti-e teama sa spui ce gandesti ca sa nu fii inteles gresit. Semnarea unor acte importante si planificarea unor calatorii ar trebui evitate. In a doua parte a zilei, te simti in elementul tau, te exprimi cu usurinta si te bucuri de surprize placute din partea unei persoane dragi.

Sagetator

Atentia iti este indreptata in continuare asupra segmentului financiar, unde au loc schimbari in aceasta perioada. Si chiar daca in prima parte a zilei te poti confrunta cu rigiditatea unor persoane din anturaj sau cu intarzierea unor plati, spre seara gasesti din nou solutii ingenioase, mai ales daca intentionezi sa faci o investitie pentru casa si familie. In orice caz, multi nativi sunt sustinuti acum din umbra, de persoane binevoitoare care doresc sa ramana anonime sau pe care Sagetatorii nu le cunosc.

Capricorn

Luna este in continuare in zodia ta, punandu-te serios pe ganduri si motivandu-te sa faci niste schimbari, in ce priveste abordarea segmentului profesional si relatiilor cu sefii. In prima parte a zilei, este posibil sa te lovesti de reguli care nu-ti plac ori de decizii luate la nivel inalt cu care nu esti de acord. Asadar, ai nevoie de flexibilitate si rabdare, pentru a gasi o cale de mijloc si cele mai bune solutii. A doua parte a zilei vine cu idei bune, comunicare fructuoasa si chiar surprize placute.

 

Varsator

In ce te priveste, Luna plasata in Capricorn te invita sa fii discret, rezervat, rabdator si foarte atent cum iti dozezi resursele. Este posibil sa te simti obosit, devitalizat sau sa-ti faci tot felul de griji si scenarii pesimiste cu privire la viitor, mai ales din punct de vedere financiar. Insa spre dupa-amiaza, gandurile pesimiste te parasesc, lasand loc ideilor ingenioase si optimismului. Recomandarea mea este ca astazi sa fii cat se poate discret, sa asculti mai mult si sa vorbesti mai putin, sa tii pentru tine deocamdata o serie de informatii pe care le detii.

Pesti

Zona prietenilor si relatiilor sociale in general este activata puternic pe parcursul intregii luni, iar maine se afla si Luna acolo. Este momentul sa faci curatenie in relatii, sa te debarasezi de niste aspiratii si sa le inlocuiesti cu altele noi, sa transezi o neintelegere aparuta in relatia cu cineva din anturaj, eventual legata de bani. Aceasta perioada iti poate aduce in cale oameni de calitate, gata sa te sprijine, jucand un rol important in destinul tau, asa ca fii pe faza!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii