Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 29 aprilie 2011

ro

29 Apr, 2011 12:41 2096 Marime text

horoscop.gifBerbec

Pana seara, Luna in Pesti iti da teme de meditatie. Te poti gandi mai mult si mai atent la tine, poti trece in revista atitudini pe care le-ai avut, reactii din trecut, comportamentul tau in diverse situatii. S-a putea sa iti doresti sa repari anumite greseli si sa te recompensezi intr-un fel sau altul fata de anumite persoane. Pe seara, Luna intra in zodia ta si iti da elan. Gata cu ideile si cu framantarile, e timpul sa treci la actiune si sa pui in practica ceea ce ti-a trecut prin cap.

Taur

Astazi te poti bucura de binefacerile activitatilor de grup. Servesti foarte bine intereselor celor din preajma ta, dar si reciproca este valabila. In concluzie, cu cat creezi avantaje si inlesnesti viata celorlalti, cu atat vor contribui si ei la binele tau. "Da ca sa ti se dea!" pare a fi maxima zilei pentru tine. Poti face acum planuri si poti pune la punct detalii. Seara, cand Luna poposeste in Berbec, e bien sa te detasezi, sa faci un pas inapoi si sa te retragi de pe scena pentru a-ti gasi linistea.

Gemeni

Parca la tine nici nu vine sfarsitul de saptamana. Esti prins in mijlocul unor evenimente sociale care-ti solicita spiritul organizatoric. Esti pus in situatii in care sa-ti demonstrezi talentul si valoarea, esti chemat la apel sa dai dovada ca te ridici la inaltimea asteptarilor. Si ai acum toate sansele sa iti confirmi credibilitatea si sa iti cosmetizezi imaginea. Pe seara, cu Luna in Berbec, poti avea parte de propuneri inedite din partea unor persoane din anturaj, care-si dovedesc buna credinta.

Rac

Esti cam idealist astazi, ceea ce nu poate fi rau deloc. Inseamna in primul rand ca ai puterea sa te detasezi de tot ce simti ca reprezinta pentru tine griji si obstacole. Te poti gandi la lucruri frumoase, mai ales ca imaginatia ta construieste scenarii fanteziste. Deocamdata, astrele iti dau un ragaz sa visezi. Pe seara, Luna intra in Berbec si iti da un mic ghiont. Trebuie sa cobori cu picioarele pe pamant si sa revii cu forte proaspete in imparatia concretului.

Leu

Luna din Pesti este lasata in pace de celelalte planete sa-si faca treaba. Iar treaba ei este astazi sa iti aduca oameni si evenimente care sa-ti confirme ca nu trebuie sa faci nimic pentru a te simti in siguranta. Totul vine spre tine si nu trebuie decat sa primesti ceea ce ti se ofera. Seara, in schimb, poate fi extrem de dinamica. Luna in Berbec in conjunctie cu Uranus creeaza contextul unor revelatii de zile mari. Lasa-te inspirat si fii atent la orice fel de mesaj pe care-l primesti!

Fecioara

In zodia opusa mai sta si astazi Luna, care iti da ocazia sa iti reorganizezi viata de cuplu si parteneriatele de orice natura. Cu sensibilitate, empatie si intelegere, faci o impresie excelenta si intri in rezonanta cu oamenii care conteaza cu adevarat in viata ta. Nu rata acest prilej de a a armoniza lucrurile, mai ales acolo unde ele au fost cam tensionate. Seara, Luna trece in Berbec si poate veni pentru tine cu o surpriza. Lasa-te surprins si priveste viata cu bucuria unui copil!

Balanta

Lucrurile s-ar putea sa ti se para astazi ca merg ca pe roate. Ai putere de munca, esti eficient si responsabil, deci ai toate uneltele pentru a face fata provocarilor din viata profesionala. Ar fi bine sa nu tratezi acum nicio problema de sanatate cu mai mica importanta, pentru ca in spatele unor aparente stau cauze mult mai profunde. Investigheaza-le! Seara, Luna trece in Berbec si iti da un dor de libertate si independenta in cuplu. Fii atent cu partenerul de viata, care s-ar putea simti respins!

Scorpion

Inspiratia este astazi de partea ta. Asa ca astazi chiar e bine sa-ti doresti sa ai pobleme, pentru ca vei fi provocat sa gasesti rezolvari dintre cele mai inedite si mai eficiente. Esti omul cu solutia, iar creativitatea te impinge in fata si atrage atentia asupra ta. Ziua se anunta armonioasa si in plan afectiv. Pe seara, Luna intra in Berbec si s-ar putea sa iti aduca o stare de spirit capricioasa. Poti trece usor de la o dispozitie la alta, iar explicatia poate fi inclusiv de natura medicala.

Sagetator

Familia iti solicita astazi atentia, cel putin in prima parte a zilei. Fie trebuie sa acorzi atentie problemelor celor de acasa, ale parintilor sau ale unor rude mai in varsta, fie trebuie sa te ocupi de sarcini domestice. Poti face cu succes reparatii sau investitii in locuinta. Seara, Luna intra in Berbec si te dinamizeaza. Ai puterea sa-ti surprinzi partenerul de viata si copii, asa ca nu ezita sa dai curs celor mai nastrusnice idei de a-ti demonstra afectiunea.

Capricorn

Luna isi continua in cea mai mare parte a zile mersul prin Pesti si te cam pune pe drumuri. Chiar daca nu iesi undeva, daca nu pleci cu masina, te poti invarti ca un titirez in spatiu inchis. Esti de colo-colo, pui la punct hartii, semnezi documente, vorbesti la telefon, corespondezi. Comunicarea si negocierile sunt punctele tale forte astazi. Seara, Luna in Berbec iti poate aduce o initiativa surprinzatoare, daca nu chiar spectaculoasa, care sa implice familia. Poti fi omul rasturnarilor de situatie.

Varsator

Ziua de azi ar putea sa-ti sporeasca veniturile. Chiar daca banii nu iti intra acum in buzunar, iti pui talentele in aplicare si construiesti beneficii pe termen lung. S-ar putea sa apara certitudini legate de anumite proiecte in care doresti sa te implici, lucrurile se aranjeaza cum e mai bine pentru tine. Pe seara, cu Luna in Berbec, devii mesterul cuvintelor care au darul sa suceasca mintile si sa-i lase pe ceilalti cu gura cascata. Ideile tale nu sunt tocmai... ortodoxe.

Pesti

Nu trebuie sa consumi vreo bautura energizanta pentru a te simti in forma. Astazi, cat timp Luna mai sta in zodia ta, ai chef de viata si de munca. Poti incepe ceva nou, te poti pune in miscare, e bine sa nu mai amani punerea in practica a ceva ce tot ai taraganat. Nu mai cauta justificari, treci la actiune daca nu vrei sa ratezi momentul potrivit! Ai timp pana pe seara, cand Luna se muta in Berbec si scoate la iveala talente pe care altii nu le-ar fi banuit la tine. Nu te sfii sa te arati asa cum nu te-ai mai aratat pana acum!

Sursa: www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii